Til vinbrygning af saft behøver du som minimum

2 vinballoner (af 25 l.) glas eller plastic Ballon

1 hætte med hul til gærrør

1 gærrør

1 hætte uden hul til gærrør

1 hævert

1 køkkenvægt

stor tragt

litermål

gryde, der ikke har blottet jern, f.eks emaljeret, rustfrit stål eller aluminium

Propapparat Propapparat

 

Ved vinbrygning af frugt eller bær, der ikke er saftet:

Plast spand(e) egnede til næringsbrug eller gæringsspand (ialt minimum 25 l), ikke af metal (Behøves ikke ved frugtmost eller færdige vinsæt

Siklæde til at si saften fra frugtmassen

Rengøring er uden sulfo

Du kan med fordel supplere med

oechlevægt

acidometer

vinometer

saftpresse

brevvægt

 

[Vinbryggeren.dk] [Lidt fra vinbryggeren] [Vinfremstilling trin for trin] [Opskrifter] [Remedier] [Ordliste] [Billeder] [Lidt om ølbrygning] [Vinsygdomme] [Hvad man må og ikke må] [Om denne side] [Kontakt]